KappAhl

KappAhl söker

Microsoft backendutvecklare till vårt eCom-team

Retailbranschen står inför stora utmaningar som kommer att ställa stora krav på oss som organisation och på vår förmåga att anpassa oss till våra kunders nya köpmönster. Digitaliseringen är en central del i den utveckling vi står inför och den kommer att förändra konsumenternas beteende samtidigt som den ger handeln förutsättningar att öka såväl servicegrad som effektivitet. Vill du följa med på vår digitaliseringsresa som kommer att ge KappAhl tillgång till den nyaste tekniken och rusta oss för framtiden?

Ditt ansvar

Som utvecklare i vårt eCom-team kommer du att arbeta med teknik i framkant i en hybrid mellan cloud och on-prem. Du kommer att arbeta med en grupp drivna och erfarna utvecklare som tillsammans både förbättrar befintliga lösningar och tar fram helt nya med den senaste tekniken i fokus. Du får samarbeta tätt ihop med olika funktioner i organisationen. Du kommer att ha möjlighet att påverka vår digitala resa med fokus på backend inom Microsofts teknikstack. Vår nuvarande eCom-lösning bygger på Epi commerce och CMS.

Din profil

För att passa in ur ett tekniskt perspektiv så behöver du ta med dig flerårig erfarenhet från ett eller flera av nedanstående områden:
• Utveckling i Microsoft-miljö med .Net och C#
• Utveckling i Microsoft Azure
• Utveckling i Microsoft Azure med fokus på integrationer

Utöver detta så kommer du ha stor användning av nedanstående punkter i ditt arbete:
• Erfarenhet av att bygga e-handel
• Arbetat med EPI-server
• Tidigare branscherfarenhet av fashion och retail

Din personlighet

Viktigast är att du brinner för utveckling, gillar att arbeta i team och har egenskaper som är framgångsrika i just teamsamanhang, så som prestigelöshet och ödmjukhet. Om du utöver det har lätt att känna igen dig i KappAhls värdeord – teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod – så tror vi att du kommer trivas riktigt bra hos oss.

Vår avdelning på KappAhl

Vi har samlat allt mellan programvaruutveckling, traditionell drift och projekt/verksamhetsutveckling under en och samma avdelning – IT-avdelningen. Att arbeta med IT på KappAhl ger en rolig mix av teknik och fashion retail i en mycket kreativ miljö. Du är i hög grad involverad i att driva KappAhls kärnverksamhet framåt i motsats till att enbart vara en leveransavdelning, ett sätt att arbeta som leder till insikten att KappAhl inte längre bara är ett modeföretag utan även ett teknikföretag. Alla sitter under samma tak på KappAhls huvudkontor, vilket skapar korta informella beslutsvägar och möjligheten att röra sig snabbt. Att samla alla KappAhls funktioner på samma plats skapar en unik blandning av människor med olika bakgrund och kompetenser som möts varje dag för att äta lunch i personalmatsalen (som för övrigt är oerhört uppskattad) - allt från kläddesigners till medarbetare från vår distributionscentral. Vi har en jämn fördelning mellan kvinnor och män, något som sticker ut lite i branschen och som vi är stolta över.

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan senast 20 augusti 2020 via www.kappahl.se/lediga-jobb. Vänligen notera att urvalsarbetet kommer att påbörjas först efter semesterperioden då vi har begränsade resurser på plats över sommaren.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta Kalle Körner, IT development manager, på telefon 031-7715786.

Facklig företrädare för Unionen är Barbara Matanovic, telefon 0704-715 641.
Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-7715643.

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

20.08.2020

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Huvudkontoret, Mölndal

Kontaktpersoner:

Karl Körner

Företagets hemsida:

http://www.kappahl.com

Adress:

Idrottsvägen 14 43124 Mölndal