KappAhl

KappAhl söker

Utvecklare till vårt BI-team

Retailbranschen står inför stora utmaningar som kommer att ställa stora krav på oss som organisation och på vår förmåga att anpassa oss till våra kunders nya köpmönster. Digitaliseringen är en central del i den utveckling vi står inför och den kommer att förändra konsumenternas beteende samtidigt som den ger handeln förutsättningar att öka såväl servicegrad som effektivitet. Vill du följa med på vår digitaliseringsresa som kommer att ge KappAhl tillgång till den nyaste tekniken och rusta oss för framtiden?

Vill du bli en nyckelspelare i vårt Business Intelligence team?

Vi är ett skönt gäng specialister med stort engagemang som gärna dela med oss av vår kunskap. Tillsammans tar vi ett helhetsansvar för KappAhls BI-plattform vilket innebär både drift och utveckling. Lösningen bygger på den senaste tekniken och vi har tillgång till en stor mängd data som kan ge möjlighet till spännande analyser och nya insikter. Här finns möjligheter att utvecklas!
Som BI-utvecklare jobbar du främst med utveckling i rapporterings- och visualiseringsverktyg såsom Power BI och SSRS men även med design och utveckling av våra analyskuber. Du har ett stort intresse för data och att visualisera trender som ligger till grund för strategiska beslut. Tillsammans med teamet, kravställare och analytiker i verksamheten kommer du att driva utvecklingen inom BI och avancerad analys framåt.

Din profil

För att passa in ur ett tekniskt perspektiv så behöver du ta med dig flerårig erfarenhet från nedanstående områden:
• Power BI Service och utveckling i Power BI
• Microsoft SQL Server (SSAS, SSRS, SSIS)
• Utveckling inom BI frontend
Utöver detta så kommer du ha stor användning av nedanstående punkter i ditt arbete:
• Arbete med andra visualiseringsverktyg än Microsoft
• Goda kunskaper i SQL
• Ett sinne för design och användarupplevelse
• Erfarenhet av både frontend och backend-arbete inom BI- och DW-lösningar
• Tidigare branscherfarenhet av fashion och retail

Din personlighet

Viktigast är att du gillar att arbeta i team och har egenskaper som är framgångsrika i just teamsamanhang, så som kommunikativ, prestigelös och ödmjuk. Om du utöver det har lätt att känna igen dig i KappAhls värdeord – teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod – så tror vi att du kommer trivas riktigt bra hos oss.

Vår avdelning på KappAhl

Vi har samlat allt mellan programvaruutveckling, traditionell drift och projekt/verksamhetsutveckling under en och samma avdelning – IT-avdelningen. Att arbeta med IT på KappAhl ger en rolig mix av teknik och fashion retail i en mycket kreativ miljö. Du är i hög grad involverad i att driva KappAhls kärnverksamhet framåt i motsats till att enbart vara en leveransavdelning, ett sätt att arbeta som leder till insikten att KappAhl inte längre bara är ett modeföretag utan även ett teknikföretag. Alla sitter under samma tak på KappAhls huvudkontor, vilket skapar korta informella beslutsvägar och möjligheten att röra sig snabbt. Att samla alla KappAhls funktioner på samma plats skapar en unik blandning av människor med olika bakgrund och kompetenser som möts varje dag för att äta lunch i personalmatsalen (som för övrigt är oerhört uppskattad) - allt från kläddesigners till medarbetare från vår distributionscentral. Vi har en jämn fördelning mellan kvinnor och män, något som sticker ut lite i branschen och som vi är stolta över.

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan senast 20 augusti 2020 via www.kappahl.se/lediga-jobb. Vänligen notera att urvalsarbetet kommer att påbörjas först efter semesterperioden då vi har begränsade resurser på plats över sommaren.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta Kalle Körner, IT development manager, på telefon 031-7715786.

Facklig företrädare för Unionen är Barbara Matanovic, telefon 0704-715 641.
Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-7715643.

 

 

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

20.08.2020

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Huvudkontoret, Mölndal

Kontaktpersoner:

Karl Körner

Företagets hemsida:

http://www.kappahl.com

Adress:

Idrottsvägen 14 43124 Mölndal