KappAhl

KappAhl söker

IT Solution Responsible HR

Retailbranschen står inför stora utmaningar som kommer att ställa stora krav på oss som organisation och på vår förmåga att anpassa oss till våra kunders nya köpmönster. Digitaliseringen är en central del i den utveckling vi står inför och den kommer att förändra konsumenternas beteende samtidigt som den ger handeln förutsättningar att öka såväl servicegrad som effektivitet. Vill du följa med på vår digitaliseringsresa som kommer att ge KappAhl tillgång till den nyaste tekniken och rusta oss för framtiden?

Är du nyfiken, driven och älskar IT lösningar, gärna inom HR?

Vi erbjuder dig en tjänst på IT med både bredd och djup inom ditt område, med ett ständigt öra för beställarens behov implementerar du de bästa IT-lösningarna i det molnbaserade systemet genom:
• Ständiga förbättringar för våra användare
• Felsökning och felanmälan
• Uppföljning av tillgänglighet på molntjänsten
Det området som du ansvarar för täcker processen från anställning till schemaläggning och personalplanering för KappAhls anställda i så väl i butik, på vårt distributionscenter som på huvudkontoret i Mölndal.

Vem är du?

Du är lösningsorienterad och gillar att driva lösning från idé till genomförande. Du trivs med att ha många kontaktytor, där du stimuleras av att arbeta i ett högt tempo inom en stor organisation. Du har en god förmåga att sätta dig in i verksamhetens processer och se hur IT-lösningar kan stödja dem. Du gillar att vara kreativ och hitta nya vägar, men också att få grotta ner dig i en utmanande problemställning. Du är strukturerad och kan kommunicera budskap och information på ett enkelt och tydligt sätt i tal och skrift (engelska och svenska).
Du har;
• akademisk examen och minst 2 års erfarenhet IT-lösningar, gärna inom HR
• erfarenhet av Quinyx är meriterande
• förmågan att omvandla behov till färdig lösning
• tidigare arbetat i en beställarroll mot en IT-leverantör
• god förståelse för systemintegrationer och systemmetodik
En sista ledtråd för att avgöra om KappAhl är rätt arbetsplats för dig: har du lätt att känna igen dig i KappAhls värdeord – teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod?

Vår avdelning på KappAhl

Vi har samlat allt mellan programvaruutveckling till mer traditionell drift under en och samma avdelning – IT-avdelningen. Att arbeta med IT på KappAhl ger en rolig mix av teknik och fashion retail i en mycket kreativ miljö. Du är i hög grad involverad i att driva KappAhls kärnverksamhet framåt i motsats till att enbart vara en leveransavdelning, ett sätt att arbeta som leder till insikten att KappAhl inte längre bara är ett modeföretag utan även ett teknikföretag. Alla sitter under samma tak på KappAhls huvudkontor, vilket skapar korta informella beslutsvägar och möjligheten att röra sig snabbt. Att samla alla KappAhls funktioner på samma plats skapar en unik blandning av människor med olika bakgrund och kompetenser som möts varje dag för att äta lunch i personalmatsalen (som för övrigt är oerhört uppskattad) - allt från kläddesigners till medarbetare från vår distributionscentral. Vi har en jämn fördelning mellan kvinnor och män, något som sticker ut lite i branschen och som vi är stolta över

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan senast 20 augusti 2020 via www.kappahl.se/lediga-jobb. Vänligen notera att urvalsarbetet kommer att påbörjas först efter semesterperioden då vi har begränsade resurser på plats över sommaren.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta Lizett Isaak, Business solution IT manager, på telefon 031-7715740.

Facklig företrädare för Unionen är Barbara Matanovic, telefon 0704-715 641.
Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-7715643.

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

20.08.2020

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Huvudkontoret, Mölndal

Kontaktpersoner:

Lizett Isaak

mob: +46 704715740

Företagets hemsida:

http://www.kappahl.com

Adress:

Idrottsvägen 14 43124 Mölndal