KappAhl

KappAhl söker

Nätverksspecialist inom infrastruktur

Retailbranschen står inför stora utmaningar som kommer att ställa stora krav på oss som organisation och på vår förmåga att anpassa oss till våra kunders nya köpmönster. Digitaliseringen är en central del i den utveckling vi står inför och den kommer att förändra konsumenternas beteende samtidigt som den ger handeln förutsättningar att öka såväl servicegrad som effektivitet. Vill du följa med på vår digitaliseringsresa som kommer att ge KappAhl tillgång till den nyaste tekniken och rusta oss för framtiden?

Jobbet

I ditt ansvar ingår följande:
• Installation, konfiguration, övervakning, underhåll och kapacitetsplanering av nätverkskomponenter.
• Felsökning av nätverkskomponenter och tillhörande system i samverkan med andra delar av verksamheten.
• Ansvar för design, roadmaps och lifecycle inom nätverk och säkerhet i samarbete med KappAhls IT-arkitekter.
• Arbeta med säkerhetsrelaterade incidenter, utredningar och analys.
• Utvärdering av nya nätverkskomponenter och tjänster
• Delta i form av tech lead i IT-projekt och bidra med expertis i den dagliga driften och även i olika övergripande säkerhetsrelaterade frågeställningar.

Vem är du?

För att trivas i den här rollen tror vi att du gillar att arbeta i ett högt tempo i en organisation i ständig utveckling i en snabbt föränderlig bransch. Du är öppen för omvärldsinfluenser och följer utvecklingen inom det digitala området. Du tar stort ansvar för ditt arbete, är uppmärksam på detaljer, följer upp, och har förmågan att vara lugn och metodisk men samtidigt prioritera snabbt när det behövs.

För att möta detta ser vi att du har:
• Mycket god kunskap om Cisco nätverksmiljöer såsom IOS, NX-OS och Cisco Firepower NGFW med FMC
• Grundläggande kunskaper i F5 Big-IP LTM.
• Minst 5 års erfarenhet av nätverksinfrastruktur, datacenter och virtuella miljöer
• Minst 3 års erfarenhet av nätverkssäkerhet i företagsmiljö
• Erfarenhet av nätverksinfrastruktur och säkerhet i hybrida miljöer
• Vi ser gärna att du har certifiering inom CCNA eller CCNP och CISM.

Har du erfarenhet och kunskap inom VXLAN, Cisco DCNM, är det meriterande. För tjänsten behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Vår avdelning på KappAhl

Vi har samlat allt mellan programvaruutveckling, traditionell drift och projekt/verksamhetsutveckling under en och samma avdelning – IT-avdelningen. Att arbeta med IT på KappAhl ger en rolig mix av teknik och fashion retail i en mycket kreativ miljö. Du är i hög grad involverad i att driva KappAhls kärnverksamhet framåt i motsats till att enbart vara en leveransavdelning, ett sätt att arbeta som leder till insikten att KappAhl inte längre bara är ett modeföretag utan även ett teknikföretag. Alla sitter under samma tak på KappAhls huvudkontor, vilket skapar korta informella beslutsvägar och möjligheten att röra sig snabbt. Att samla alla KappAhls funktioner på samma plats skapar en unik blandning av människor med olika bakgrund och kompetenser som möts varje dag för att äta lunch i personalmatsalen (som för övrigt är oerhört uppskattad) - allt från kläddesigners till medarbetare från vår distributionscentral. Vi har en jämn fördelning mellan kvinnor och män, något som sticker ut lite i branschen och som vi är stolta över.

 

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan via www.kappahl.se/lediga-jobb senast 20 augusti 2020. Vänligen notera att urvalsarbetet kommer att påbörjas först efter semesterperioden då vi har begränsade resurser på plats över sommaren.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta IT Infrastructure Manager, på tel. 0702-550297 eller mail inge.olausson@kappahl.com.

Facklig företrädare för Unionen är Barbara Matanovic, telefon: 0704-715641. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-771 5643.

 

#jobbjustnu

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

20.08.2020

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Huvudkontoret, Mölndal

Kontaktpersoner:

Inge Olausson

tfn: +46 031-771 56 33

Företagets hemsida:

http://www.kappahl.com

Adress:

Idrottsvägen 14 43124 Mölndal