KappAhl

Business Analyst till KappAhl!

Retailbranschen står inför stora utmaningar som kommer att ställa stora krav på oss som organisation och på vår förmåga att anpassa oss till våra kunders nya köpmönster. Digitaliseringen är en central del i den utveckling vi står inför och den kommer att förändra konsumenternas beteende samtidigt som den ger handeln förutsättningar att öka såväl servicegrad som effektivitet. Vill du följa med på vår digitaliseringsresa som kommer att ge KappAhl tillgång till den nyaste tekniken och rusta oss för framtiden?

Är du vår nya nyckelspelare?

Som Business Analyst på KappAhl är du en nyckelperson i arbetet med att realisera vår verksamhetsutveckling - från idé till faktiska lösningar som skapar värde för våra kunder. Du befinner dig mitt i en kreativ och positiv organisation och du arbetar primärt med att verifiera verksamhetens behov och krav för att säkerställa att de är linje med KappAhls övergripande processer och strategier. Du kommer att arbeta nära både verksamhet och IT.

Ditt ansvar

Som Business Analyst planerar, leder och ansvarar du för framdriften och leveransen när det gäller krav och processer i projekt, i samförstånd med den övergripande projektledaren. Tillsammans har ni alltid KappAhls övergripande mål i fokus. Att driva förstudier och mindre projekt ingår också i rollen, och deltaga i arbetet med att vidareutveckla KappAhls kravprocess.

Tidigare erfarenheter

På KappAhl är din spelplan bred och dina medspelare är många. Du förväntas vara rådgivande och sätta dig in i både affärs- & teknikfrågor. Vi ser att du har utöver akademisk examen har erfarenhet som Business Analyst, samt har erfarenhet av affärsutveckling. Du arbetar process- och målinriktat, har goda samarbetsegenskaper och delar vårt intresse för att utveckla kunderbjudandet med hjälp av digitala medel. Det är viktigt att du har erfarenhet av att leda work shops och vet hur man skapar förutsättningar för att få andra att lyckas. Som Business Analyst är du ofta både motorn och navet i vår framdrift, så att kommunicera enkelt och tydligt i både tal och skrift på svenska och engelska är en av dina personliga styrkor.

Din personlighet

Du fokuserar på det positiva och är bra på att fira framgång men kan också agera handlingskraftigt i kniviga situationer. Du är resultatorienterad, uppskattar att stå inför nya utmaningar och är duktig på att strukturera och prioritera arbetet utifrån arbetsbelastning, verksamhetsmål och tidplaner.

Känner du dessutom igen dig i KappAhls värdeord – teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod – då är du den vi söker!

Vår avdelning på KappAhl

Vi har samlat allt mellan programvaruutveckling, traditionell drift och projekt/verksamhetsutveckling under en och samma avdelning – IT-avdelningen. Att arbeta med IT på KappAhl ger en rolig mix av teknik och fashion retail i en mycket kreativ miljö. Du är i hög grad involverad i att driva KappAhls kärnverksamhet framåt i motsats till att enbart vara en leveransavdelning, ett sätt att arbeta som leder till insikten att KappAhl inte längre bara är ett modeföretag utan även ett teknikföretag. Alla sitter under samma tak på KappAhls huvudkontor, vilket skapar korta informella beslutsvägar och möjligheten att röra sig snabbt. Att samla alla KappAhls funktioner på samma plats skapar en unik blandning av människor med olika bakgrund och kompetenser som möts varje dag för att äta lunch i personalmatsalen (som för övrigt är oerhört uppskattad) - allt från kläddesigners till medarbetare från vår distributionscentral. Vi har en jämn fördelning mellan kvinnor och män, något som sticker ut lite i branschen och som vi är stolta över.

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse, placerad inom IT-avdelningen på vårt huvudkontor i Mölndal. Tjänsten rapporterar till Business Office Manager.

Vi ser fram emot din ansökan senast 20 augusti 2020. Vänligen notera att urvalsarbetet kommer att påbörjas först efter semesterperioden då vi har begränsade resurser på plats över sommaren.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Caroline Thorén, tf Business Office Manager, på mail Caroline.Thoren@kappahl.com 

Facklig företrädare för Unionen är Barbara Matanovic, telefon 0704-715 641. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-7715643.

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

20.08.2020

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Huvudkontoret, Mölndal

Kontaktpersoner:

Caroline Thorén

Företagets hemsida:

http://www.kappahl.com

Adress:

Idrottsvägen 14 43124 Mölndal