KappAhl

Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.Visual Merchandiser - Kista


Till vår butik i Kista söker vi en modeintresserad Visual Merchandiser på 25 timmar i veckan som brinner för sälj och service!

VISUAL MERCHANDISER PÅ KAPPAHL

Som Visual Merchandiser på KappAhl ansvarar du för att förverkliga KappAhls varuvisningskoncept och för att skapa en atmosfär som är inspirerande, föränderligt och som skapar köplust. Du planerar, genomför och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar.

Att stötta dina kollegor i det dagliga arbetet är en viktig del. Du medverkar aktivt och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET

Vi söker främst dig med utbildning inom butikskommunikation eller visual merchandising. Har du inte utbildning bör du ha flera års erfarenhet av området. Utöver det talar du svenska och engelska obehindrat.

Du brinner för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Du är kreativ, duktig på att kommunicera och engagera andra, och är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Självklart är du positiv, målinriktad samt flexibel och motiveras av goda försäljningsresultat.

KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra sig lik hos oss på KappAhl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

VAD VI ERBJUDER

Tjänsten är tillsvidareanställning på 25 timmar i veckan, med tillträde enligt överenskommelse.

Våra ledord är teamkänsla, kreativitet, mod, energi och tydlighet. Det finns en särskild KappAhl-anda som sitter i väggarna hos oss. Den har vuxit fram under lång tid och genomsyrar allt vi gör. KappAhl-andan handlar om gemenskap och kreativitet, om mod och positiv energi. På KappAhl får du en arbetsplats där medarbetarna trivs.

ANSÖKAN

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Fadila Begovic på telefon 08 444 0100.

Din ansökan ser vi fram emot snarast då vi tillämpar löpande urval, men senast den 06.01.2019. Vi tar inte emot ansökningar i butik, men läs gärna mer om vår arbetsplats och ansök till tjänsten på www.kappahl.se/lediga-jobb

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Deltid

Arbetstider:
Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:
2019-01-06

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Fadila Begovic
tfn: +46 084440100

Företagets hemsida:
http://www.kappahl.com