KappAhl

KappAhl grunnlagt 1953 i Göteborg er en av Nordens ledende motekjeder med 370 KappAhl- og Newbie-butikker i Sverige, Norge, Finland, Polen og Storbritannia, samt Shop Online. Vi er i dag 4000 ansatte i 9 land. Vår forretningsidé er å tilby prisgunstig mote i egen design til alle; kvinner, menn og barn. Ca 53% av selskapets produkter er bærekraftmerket.

Vi som jobber hos KappAhl har ulik bakgrunn, alder, kunnskap og klesstil, men vår felles drivkraft er å gi alle mennesker muligheten til å være velkledde. Hver dag inspireres vi av våre kunder. Vår jobb er å gi dem samme inspirasjon tilbake!


 

Visual Merchandiser / Dekoratør 80% Bergen Storsenter

Visual Merchandiser / Dekoratør 80% Bergen Storsenter


KappAhl i Bergen Storsenter søker en dyktig og kreativ Visual Merchandiser/dekoratør i 80% fast stilling.

Vi ønsker oss deg som er positiv, engasjert og har spesiell interesse for vareeksponering, mote, salg og personlig service. Hos oss vil du vil jobbe med spennende og aktuell mote i et av motebransjens største og mest fremtidsrettede selskaper.

DINE ARBEIDSOPPGAVER

Som Visual Merchandiser hos KappAhl skal du implementere vårt varevisnings-konsept og skape en inspirerende atmosfære som bidrar til kjøpelyst. Du planlegger, gjennomfører og følger opp aktuelle kampanjer og aktiviteter, samt veileder og støtter dine kollegaer i det daglige arbeidet. Samtidig skal du bidra med aktivt salg og kundeservice i butikken. Med din kunnskap om eksponering og visualisering av produkter, materialer, mote og trender inspirerer du kundene til å handle.

DIN KOMPETANSE OG PERSONLIGHET

Vi søker deg som har dekoratørutdanning eller erfaring fra tilsvarende stilling. Du brenner selvfølgelig for mote og trender, og ser muligheter i alt du gjør. Du er kreativ, flink til å kommunisere og engasjere andre, samt vant til å ta egne initiativ innenfor gitte rammer. Samtidig inspireres du av å gi kundene personlig service og bidra med aktivt i salg i butikken. Du er positiv, målrettet og fleksibel, og motiveres av å skape gode salgsresultater. I tillegg liker du å jobbe i høyt tempo og er flink til å prioritere dine oppgaver på en effektiv måte. Stemmer denne beskrivelsen med deg, så hører vi gjerne fra deg!

SØKNADSINFORMASJON

Fast, 80% stilling med varierende arbeidstid.

Søknadsfrist: 20. desember 2018.

Har du spørsmål, kontakt Kine Hammer, Country Visual Manager på tlf. 98 04 95 44.

 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Fylke:
Hordaland

Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Deltid

Arbeidstid:
Dag
Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:
20.12.2018

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Bergen

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Kine Hammer
tlf: +47 98 04 95 44

Hjemmeside:
http://www.kappahl.com