KappAhl

KappAhl grunnlagt 1953 i Göteborg er en av Nordens ledende motekjeder med 370 KappAhl- og Newbie-butikker i Sverige, Norge, Finland, Polen og Storbritannia, samt Shop Online. Vi er i dag 4000 ansatte i 9 land. Vår forretningsidé er å tilby prisgunstig mote i egen design til alle; kvinner, menn og barn. Ca 53% av selskapets produkter er bærekraftmerket.

Vi som jobber hos KappAhl har ulik bakgrunn, alder, kunnskap og klesstil, men vår felles drivkraft er å gi alle mennesker muligheten til å være velkledde. Hver dag inspireres vi av våre kunder. Vår jobb er å gi dem samme inspirasjon tilbake!


 

Selger i butikk, deltid 80% til KappAhl Alta

Selger i butikk, deltid 80% til KappAhl Alta


KappAhl Amfi Alta søker en entusiastisk og positiv selger til deltidsarbeid 80% dag/kveld/helg.

HOS KAPPAHL JOBBER VI MED KUNDEN I FOKUS

KappAhl Amfi Alta søker en positiv og engasjert selger til deltidsarbeid. Som selger gir du kundene et godt førsteinntrykk. Du tar initiativ til selgende kundemøter og hjelper, veileder og inspirerer med dine motekunnskaper. I tillegg skaper du mersalg ved å gi kundene konkrete kjøpsforslag og informere om aktuelle kampanjer og tilbud. Sammen med resten av teamet i butikken har du ansvar for den daglige omsetningen og jobber proaktivt for å nå oppsatte salgsmål.

DIN KOMPETANSE OG PERSONLIGHET

Vi søker deg som er sosial, utadvent og elsker å ta kontakt med nye mennesker. Du brenner for salg og service og din viktigste målsetning er å gi kundene en best mulig shoppingopplevelse. Du er ambisiøs, ansvarsfull og jobber aktivt for å nå oppsatte mål. KappAhl opererer i en bransje i kontinuerlig endring, derfor søker vi deg som raskt kan endre fokus og omprioritere når behovet melder seg. Hos oss i KappAhl er ingen arbeidsdag lik, og dersom du som vi elsker nye utfordringer og å jobbe i høyt tempo i et hektisk miljø er det deg vi søker!

ERFARING

Du bør ha erfaring fra butikksalg eller detaljhandel, aller helst fra motebransjen. Har du i tillegg utdannelse innen handel & kontor stiller du sterkt. Hos KappAhl er vi alltid åpne for nye talenter, så for deg som vil være med å utvikle og drive KappAhl fremover er det gode muligheter for en intern karriere hos oss.

SØKNADSINFORMASJON

Varierende arbeidstid dag/kveld/helg. Deltidsstilling 80%.

Søknadsfrist: 20/12-2018.
Du kan gjerne komme innom butikken og levere søknaden personlig.

Har du spørsmål, kontakt butikksjef Åshild Sivertsen på tlf. 90 86 74 30.

PS: Vi har dessverre ikke kapasitet til å svare alle søkere, og tar derfor bare kontakt med aktuelle kandidater for stillingen.

 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Fylke:
Finnmark
Troms

Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Deltid

Arbeidstid:
Dag
Helg
Kveld
Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:
20.12.2018

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Alta

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Åshild Sivertsen
tlf: +47 908 67 430

Hjemmeside:
http://www.kappahl.com