KappAhl

Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.


 

Lönespecialist


KappAhl befinner sig i en intensiv utvecklingsfas och vi söker nu en kvalificerad lönespecialist med god systemkunskap och som gillar mode! Vi erbjuder en spännande tjänst med stora möjligheter att bidra och att utvecklas på en kreativ arbetsplats med härlig teamkänsla.

Ditt ansvar
Löneteamet består idag av fyra medarbetare som hanterar ca 2 000 löner för KappAhls svenska bolag. Som lönespecialist ansvarar du för och är delaktig i hela löneprocessen. Tjänsten omfattar förutom sedvanligt löneadministrativt arbete, systemunderhåll och uppdateringar i relaterade system, service till chefer och medarbetare i löne- och personalärenden samt rapportering till myndigheter och försäkringsbolag.

Din profil
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom löneområdet och minst 2 års erfarenhet av kvalificerat lönearbete i ett större företag. Du har god systemkunskap, vana av att arbeta i löne-, tidrapporterings- och HR-system och god förståelse för hur olika delar av systemen samverkar. Du har erfarenhet av avtalstolkning och behärskar MS Office i allmänhet och Excel i synnerhet. Att du behärskar svenska och engelska är en förutsättning.

Din personlighet
KappAhl arbetar ständigt med förbättringar och utveckling så vi söker dig som gillar utveckling och har förmåga att anpassa dig till de förändringar som sker i organisationen och omvärlden. Du har stor drivkraft och initiativförmåga, uppskattar ett högt arbetstempo och är en skicklig lagspelare. Samtidigt har du hög integritet, är noggrann och har god analytisk förmåga. Du kommer jobba med många kontaktytor i hela organisationen så god pedagogisk och kommunikativ förmåga är en förutsättning.

Du har lätt för att känna igen dig i KappAhls värdeord - teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod.

Stämmer beskrivningen ovan överens med dig vill vi gärna att du hör av dig! Vi erbjuder en tjänst präglad av stort eget ansvar, omväxlande utmaningar och stora möjligheter att påverka ditt och KappAhls fortsatta arbete. Vi värdesätter mångfald, språkkunskaper och ett hållbart förhållningssätt. Välkommen till oss!

Är du intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 20 december, Vi tillämpar löpande urval.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta Roger Urbath, Compensation & Benefit manager, på telefon 031-771 5735.

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon: 031-7715829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-7715643.

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Län:
Västra Götaland

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
20.12.2018

Tillträde:
Snarast efter överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Huvudkontoret/Mölndal

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Roger Urbath
tfn: +46 317715735
mob: +46 704 71 5735

Företagets hemsida:
http://www.kappahl.com