KappAhl

Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.


 

Redovisningsassistent - Butiksredovisning


Vi söker en driven och serviceinriktad redovisningsassistent med stort intresse för redovisning. Vi erbjuder god stämning och stora möjligheter att bidra och att utvecklas i en kreativ arbetsmiljö på ett modeföretag i tiden.

Ditt ansvar
KappAhls ekonomiavdelning är ett Shared Service Center, där vi förutom den svenska verksamheten och koncernen totalt även hanterar våra utländska dotterbolags redovisning och bokslut. Avdelningen består av 15 medarbetare. 

I dina arbetsuppgifter ingår butiks-/kassaredovisning, granskning och kontering av kort och kontanthantering, kontoavstämningar, samt bokslutsarbete. I rollen ingår också att vara delaktighet i projekt, bidra med diverse support, uppföljningar, analyser och sammanställningar till organisationen.

Din kompetens
Förutom eftergymnasial utbildning inom redovisning har du några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt vana vid större transaktionsflöden. Du har god förståelse för gällande redovisningsprinciper, är van att arbeta med moderna ekonomisystem och är kunnig i Windows Office, primärt Excel. Erfarenhet av att arbeta med affärssystemet Jeeves är meriterande. Att du behärskar svenska och engelska är en förutsättning. Erfarenhet av norsk och finsk redovisning är meriterande. 

Din personlighet
Att du är en kommunikativ lagspelare som motiveras av många kontaktytor och har en god känsla för service är viktigt för oss. Som person är det avgörande att du är prestigelös, noggrann, självständig och drivande och att du har ett strukturerat och pedagogiskt arbetssätt.

Du har lätt för att känna igen dig i KappAhls värdeord - teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod.

Stämmer beskrivningen ovan överens med dig vill vi gärna att du hör av dig! Vi erbjuder en tjänst präglad av stort eget ansvar, omväxlande utmaningar och stora möjligheter att påverka ditt arbete. Välkommen till oss!

Är du intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse, placerad på vårt huvudkontor i Mölndal.

Din ansökan ser vi fram emot senast 23 november. Vi tillämpar löpande urval, så dröj inte med din ansökan.
 
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Malin Valkeapää, SSC manager på telefon 031-771 5695.

Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-771 5643. Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon 031-771 5829.

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Län:
Västra Götaland

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
23.11.2018

Tillträde:
Snarast efter överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Huvudkontoret, Mölndal

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Anna-Lena Wendt
tfn: +46 317715569
mob: +46 704715569

Företagets hemsida:
http://www.kappahl.com