KappAhl

Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.Säljare - Bromma


Till vår butik i Bromma Blocks söker vi flera modeintresserad säljare som brinner för sälj och service!

SÄLJARE PÅ KAPPAHL

Vi på KappAhl arbetar alltid med kunden i fokus. Som säljare tar du initiativ till kundmöten där du hjälper och inspirerar kunderna till köp. Du skapar merförsäljning genom att ge konkreta köpförslag och informerar om aktuella kampanjer och erbjudanden. Tillsammans med ditt team har du ansvar för den dagliga försäljningen och arbetar proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET

  • Socialt utåtriktad, älskar att ta kontakt med nya människor

  • Brinner för sälj och service, har som målsättning att ge kunden den bästa shoppingupplevelsen

  • Drivs av att nå uppsatta mål och att ta ansvar

  • Talar svenska och engelska obehindrat

  • Butikserfarenhet är starkt meriterande, gärna inom modebranschen

  • Utbildning inom handel är ett plus

KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra lik, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

VAD VI ERBJUDER

Våra ledord är teamkänsla, kreativitet, mod, energi och tydlighet. Det finns en särskild KappAhl-anda som sitter i väggarna hos oss. Den har vuxit fram under lång tid och genomsyrar allt vi gör. KappAhl-andan handlar om gemenskap och kreativitet, om mod och positiv energi. På KappAhl får du en arbetsplats där medarbetarna trivs.

ÄR DU INTRESSERAD? 

Tjänsterna är en tillsvidareanställning på 15 timmar i veckan, ett vikariat på 22 timmar i veckan, samt ett vikariat på 20 timmar i veckan. Vikariaten gäller till och med maj 2019, med möjlighet till förlängning. Tjänsterna har tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Katrin Olsson, på telefon 08-28 87 20. Din ansökan ser vi fram emot senast den 18.11.2018. Vi tar inte emot ansökningar i butik, men ser fram emot din ansökan via www.kappahl.com. 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Deltid

Arbetstider:
Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:
2018-11-18

Tillträde:
2018-12-01

Arbetsplats/placeringsort:
Bromma

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Katrin Olsson
tfn: +46 08-28 87 20

Företagets hemsida:
http://www.kappahl.com