KappAhl

KappAhl grunnlagt 1953 i Göteborg er en av Nordens ledende motekjeder med 370 KappAhl- og Newbie-butikker i Sverige, Norge, Finland, Polen og Storbritannia, samt Shop Online. Vi er i dag 4000 ansatte i 9 land. Vår forretningsidé er å tilby prisgunstig mote i egen design til alle; kvinner, menn og barn. Ca 53% av selskapets produkter er bærekraftmerket.

Vi som jobber hos KappAhl har ulik bakgrunn, alder, kunnskap og klesstil, men vår felles drivkraft er å gi alle mennesker muligheten til å være velkledde. Hver dag inspireres vi av våre kunder. Vår jobb er å gi dem samme inspirasjon tilbake!


 

Sesonghjelper til KappAhl Bergen Storsenter

Sesonghjelper til KappAhl Bergen Storsenter


Vi søker 2 sesonghjelper til arbeid dag/ettermiddag/helg i vår butikk i Bergen Storsenter. Vi har i første omgang behov for hjelp i julehandelen, fra nå og ut desember. En fin anledning for deg som vil tjene litt ekstra penger til jul.

HOS KAPPAHL JOBBER VI MED KUNDEN I FOKUS
Som sesonghjelp skal du hjelpe til i butikken vår ved behov dag, ettermiddager og helger. Vi ønsker oss deg som er ekstra interessert i mote og trender og som elsker butikksalg og god kundeservice! Hos oss vil du jobbe med spennende og aktuell mote i en av bransjens største og mest fremtidsrettede motekjeder.

ERFARING OG KVALIFIKASJONER
Du er positiv og utadvendt, interessert i mote og liker å jobbe med service. Erfaring fra butikk er en fordel. Du er aktiv og kontaktsøkende, skaper selgende kundemøter og hjelper, veileder og inspirerer med dine motekunnskaper. I tillegg skaper du mersalg ved å gi kundene kjøpsforslag og fortelle om aktuelle kampanjer og tilbud. Du får varierte arbeidsoppgaver hos oss, men primært skal du jobbe med salg og kundebehandling, sørge for at butikken er pen og ryddig, samt fylle på og eksponere varer.

Hos oss vil du jobbe i et hyggelig og til tider hektisk miljø. Du må være 18 år eller eldre.

SØKNADSINFORMASJON

Sesongarbeid, deltid. Varierende arbeidstid dag/kveld/helg, ved behov.

For mer informasjon, kontakt butikksjef Yvonne J. Moberg på tlf. 95 41 64 48.

Søknadsfrist: 20/11-2018.
Du kan gjerne komme innom butikken og levere søknaden personlig.

PS: Vi har dessverre ikke kapasitet til å svare alle søkere. Vi tar derfor bare kontakt med aktuelle kandidater for stillingen.

 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Fylke:
Hordaland

Jobbtype:
Sesong

Heltid/Deltid:
Ved behov

Arbeidstid:
Dag
Helg
Kveld
Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:
20.11.2018

Tiltredelse:
Snarest

Arbeidssted:
Bergen

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Yvonne J. Moberg
tlf: +47 95 41 64 48

Hjemmeside:
http://www.kappahl.com