KappAhl

Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.


 

Lösningsarkitekt / Solution Architect


Vill du få möjlighet att influera miljontals människor? Nu söker vi en lönsningsarkitekt inom Customer Experiende!

Kunden är i fokus! Customer Experience, CX, har blivit ett viktigt begrepp inom Retail och handlar om att sätta kundens upplevelse i fokus. För KappAhl innebär det att skapa en sömlös och glädjande shoppingupplevelse där kunden finner inspiration, oavsett om vi möts i butik, online eller via digitala kanaler. KappAhls syfte är att skapa en bättre vardag för kvinnan mitt i livet, och hennes familj, genom att erbjuda ett brett utbud av väldesignat och hållbart mode som ger en skön känsla.

För att kunna erbjuda kunderna det de vill ha måste vi digitalisera och utveckla KappAhls affär. Förändringsresan går fort, och som lösningsarkitekt är du en viktig spelare för att realisera dess möjligheter. Du är bryggan mellan affär och teknik och säkerställer helheten, både på kort och lång sikt. Våra lösningar skall hanteras i vår hybrida IT-miljö, i molnet och on-premise. Modern teknik är ett måste för att möta kundens krav, och du hjälper oss navigera bland nya tekniker.

Våra medarbetare trivs på KappAhl och du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor på KappAhls huvudkontor i Mölndal, där kärnverksamheten är samlad och det är nära till beslut.
Som lösningsarkitekt inom CX har du stor påverkan på alla lösningar som når vår kund. Om du gillar att interagera med alla delar av företaget, hitta och förverkliga lösningar kommer du att stortrivas!

Är du intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse, placerad på KappAhl IT på vårt huvudkontor i Mölndal. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 22 november via www.kappahl.se/lediga-jobb.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Johanna Nordholm, CIO, på telefon 0704-715636.

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon: 031-7715829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-7715643.

Välkommen till oss!

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Län:
Västra Götaland

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
22.11.2018

Tillträde:
Snarast efter överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Huvudkontoret, Mölndal

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Anna-Lena Wendt
tfn: +46 317715569
mob: +46 704715569

Företagets hemsida:
http://www.kappahl.com