KappAhl

Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.


 

Utvecklare/Data Scientist Business Intelligence


KappAhl står inför en rad spännande utmaningar! För oss på IT innebär det att vi ständigt söker förbättringsmöjligheter, jobbar med ny teknik och testar nya metoder. Vi söker nu en utvecklare/data scientist för att komplettera vårt BI-team 

Teamet
Du kommer att bli en nyckelspelare i vårt Business Intelligence team på IT. Vi är ett skönt gäng specialister med stort engagemang som gärna dela med oss av vår kunskap. Vi jobbar med utveckling och projektuppdrag och tar tillsammans även hand om den dagliga driften av BI-lösningen. Vi använder den senaste tekniken och har tillgång till en stor mängd data som ger möjlighet till spännande analyser och nya insikter. Här finns möjligheter att utvecklas!

Jobbet
Som BI-utvecklare arbetar du med design, modulering och utveckling av våra analyskuber. I uppdraget ingår också utveckling av rapporterings- och analysverktyg i exempelvis SSRS och Power BI. Du strukturerar och analyserar data och visualiserar trender som ligger till grund för strategiska beslut. Tillsammans med teamet, kravställare och analytiker i verksamheten kommer du att driva utvecklingen inom BI och avancerad analys framåt. 

Vi tror att du

  • har arbetat med hela eller delar av Microsofts BI-plattform (Power BI, SSIS, SSAS, SSRS),
  • har relevant akademisk examen och har arbetat med Business Intelligence i några år,
  • har erfarenhet inom eller ett stort intresse av området Data Science (exempelvis data analytics, data mining, machine learning, statistiska modeller, bearbetning av komplexa datakällor etc.),
  • kan tala och skriva svenska och engelska flytande.

Brinner du för utveckling inom Business Intelligence? Gillar du att laborera med data? Är du en analytisk teamspelare som är nyfiken på att lära dig nytt? Då är detta tjänsten för dig!

Är du intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse, placerad på KappAhl IT på vårt huvudkontor i Mölndal. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 22 november. Vi tillämpar löpande urval så dröj inte med din ansökan. 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jessika Löf, Teamledare, på telefon 031-771 5773.

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon: 031-7715829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-7715643.

 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Län:
Västra Götaland

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
22.11.2018

Tillträde:
Snarast efter överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Huvudkontoret, Mölndal

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Anna-Lena Wendt
tfn: +46 317715569
mob: +46 704715569

Företagets hemsida:
http://www.kappahl.com