KappAhl

Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.Butikschef - Älmhult


Till vår butik i Älmhult söker vi en modeintresserad vikarierande butikschef som brinner för sälj och service!

BUTIKSCHEF PÅ KAPPAHL

Som butikschef på KappAhl ansvarar du för att driva aktiviteter och organisera butiken så att försäljningsmål nås. Du kommer att vara säljledare i ditt team, där du kommer att arbeta med sälj och service såväl i kassa som på golv, merförsäljning och varuhantering- och exponering tillsammans med dina medarbetare.

Du har helhetsansvar över alla butikens funktioner, inklusive personalansvar. Schemaläggning, rekrytering, planering och att leda förändringar i arbetsrutiner utefter våra ramar för kedjedrift ingår i arbetsuppgifterna.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av ledande befattningar inom detaljhandeln, där vi gärna ser att du arbetat inom modebranschen. Eftergymnasial utbildning inom handel, ekonomi eller ledarskap är starkt meriterande.

Vi söker dig som är en given ledare i ett säljande team. Du är tydlig i din kommunikation och arbetar med coaching och feedback som verktyg. För dig är utveckling av ditt team den självklara vägen för att nå framgång. Du brinner för sälj och service och är resultatinriktad. Som person är du energisk och tävlingsinriktad, och drivs av att nå uppsatta mål. Ingenting är omöjligt i din värld!

KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra sig lik hos oss på KappAhl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

VAD VI ERBJUDER

Tjänsten är en ett vikariat på heltid med varierande arbetstid. Tillträde i början av februari, enligt överenskommelse. Vikariatet gäller ett år, med möjlighet till förlängning. 

Våra ledord är teamkänsla, kreativitet, mod, energi och tydlighet. Det finns en särskild KappAhl-anda som sitter i väggarna hos oss. Den har vuxit fram under lång tid och genomsyrar allt vi gör. KappAhl-andan handlar om gemenskap och kreativitet, om mod och positiv energi. På KappAhl får du en arbetsplats där medarbetarna trivs.

ÄR DU INTRESSERAD? 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Pernilla Thorsell, på telefon 070 470 5928.

Din ansökan ser vi fram emot snarast då vi tillämpar ett löpande urval, men senast den 31.12.2018. Läs gärna mer om vår arbetsplats och ansök till tjänsten på www.kappahl.se/lediga-jobb

 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Län:
Kronoberg

Anställningstyp:
Vikariat

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:
2018-12-31

Tillträde:
2019-02-04

Arbetsplats/placeringsort:
Älmhult

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Pernilla Thorsell
tfn: +46 31 771 55 00

Företagets hemsida:
http://www.kappahl.com